Jäsenasiat

Liity jäseneksi

Liity Vmax Club Finland Ry:n jäseneksi!

Olemme neuvotelleet ja neuvottelemme alennuksista ja eduista useiden harrastukseemme liittyvien ja sitä tukevien yritysten kanssa. Nämä merkittävätkin edut saat vain esittämällä kerhomme jäsenkortin ja tarvittaessa todistamalla henkilöllisyytesi. Jäsenenä saat tunnukset keskustelupalstallemme ja Jäsenten sivuille jossa paljon hyödyllistä tietoa. Jäsenenä saat kutsun yhdistyksen kokouksiin ja pääset vaikuttamaan yhdistyksen asioihin ja tapahtumiin

joebarvmax

Yhdistyksen jäsenenä kuulut myos SMOTO:on, moottoripyöräilijöiden asioita ja etuja ajavaan suomalaiseen kattojärjestöön. Saat automaattisesti käyttöösi kaikki SMOTO:n jäsenedut, lue lisää SMOTO:n tekemästä työstä ja jäseneduista SMOTO:n kotisivuilta.

Jäsenmaksu vuonna 2020 on varsinaiselta jäseneltä sekä kannatusjäseneltä 22 euroa + 5 euron liittymismaksu, eli siis 27 euroa.

Liittymismaksu 5 euroa peritään jokaiselta uudelta liittyvältä jäseneltä sekä uudelleen liittyvältä vanhalta jäseneltä.

Tutustu kerhon sääntöihin täällä. Säännöt .

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen Yamaha Vmax moottoripyörän omistaja/haltija, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Liittyminen jäseneksi tapahtuu kätevästi tästä.

Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityishenkilö, oikeudellinen yhteisö tai yritys, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt ja joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Liittyminen kannattajajäseneksi tapahtuu kätevästi tästä.

Onko jäsentiedoissasi tapahtunut muutoksia? Jäsentietojen päivitys onnistuu kätevästi tästä.

Jäsenasioissa voit ottaa aina yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan sähköpostilla: jasensihteeri@vmaxclubfinland.com

Jäsenten pyörien kuvia löydät täältä.


Maximaalisia fiiliksiä vuodesta 1997