Kulkuriajot

Säännöt 2023:

Säännöt 2023:

 1. V-Max Club Finland ry:n jäsenet ja kannatusjäsenet kokoontuvat V-Max-henkisesti, ennakolta sovittuina aikoina, ennakolta sovituissa paikoissa Kulkuriajon merkeissä, ympäri Suomen.
 2. Kulkurivalvoja kirjaa ylös Kulkuri paikalla: nimen ja jäsen- tai kannatusjäsen tunnuksen sekä toimittaa listan Kulkurikirjurille. Mikäli valvoja ei pääsisi itse paikalle, hän hoitaa tilalleen vastuuhenkilön, jolle antaa asianmukaisen informaation/ohjeet ja ilmoittaa asiasta myös Kulkurikirjurille.
 3. Kulkurivalvoja tarjoaa pullakahvit tai vastaavat osallistujille kulkuripaikalla ja toimittaa laskun rahastonhoitajalle tilinumeron kanssa.
 4. Jos kohteessa on maksullista toimintaa/tapahtumaa, niin sen osallistuja maksaa itse, ellei erikseen mainita.
 5. Kulkuriajojen yhteyteen voidaan järjestää viikonlopputapahtuma (esim. kiihdytysajot, illanviettoa saunomisineen tms.). VMCF voi periä maksun majoittumisesta ja/tai ruokailusta niihin osallistuvilta.
 6. Kesän mittaan voi tulla ns. Extra-kulkureita eli paikkoja ja aikoja, jotka ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Seuraa siis ja pysy mukana.
 7. Pistelasku on yksinkertainen. Jokaisesta käydystä Kulkuritapahtumasta saat (1) yhden pisteen. Ääripiste Kulkureista saa (2) kaksi pistettä. Jos ajaa kaikki ääripisteet saa jokaisesta ääripisteestä (4) neljä pistettä siis yhteensä (16) pistettä.
 8. Paikalle ON tultava moottoripyörällä ajaen tai kyydissä.
 9. Pistelaskenta koskee myös valvojaa.
 10. Palkitseminen: (5) viidellä pisteellä saat hienon Kulkurimerkin, (10) kymmenellä pistellä saat pronssisen Kulkurimerkin, (15) viidellätoista pisteellä saat hopeisen Kulkurimerkin ja (20) kahdellakymmenellä pisteellä saat kultaisen Kulkurimerkin.
 11. Ajokauden päätyttyä eniten pisteitä keränneet osallistujat palkitaan syyskokouksessa.
 12. Kulkuriajotoimikunta vastaa ja päättää kaikista muutoksista. Jos kulkuriajo paikka joudutaan kokonaan perumaan, siitä informoidaan kerhon nettisivuilla viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Kävijöiden tiedot sähköpostilla kulkurikirjuri @ vmaxclubfinland.com


Maximaalisia fiiliksiä vuodesta 1997