Jäsentiedote 1 / 2021

Tervehdys Vmax Clubin jäsenet!

Tässä esittäytyy uusi Pressa, Toni Collander, #962 Porista. Clubin hallituksessa ja jäsensihteerinä on nyt vierähtänyt kymmenisen vuotta. Moottoripyöräharrastukseni on rautaperseilyä ja ajoharjoittelua. Saatan myös ohjata ruosteenpoistotreenejä.

Syyskokous ja pikkujoulut pidettiin Jyväskylässä. Kokouksessa #90 Lassi Korppi kutsuttiin kunniajäseneksi. Lassilla on pitkä ansioluettelo clubin hyväksi tehdystä työstä. Työ jatkuu edelleen mm. ennakoivan ajon kouluttajana (EAK).

Hallitukseen valittiin uusina jäseninä #702 Taisto Kivilä, #1340 Juha Heinimäki ja #1427 Rickard Gunell. Hallituksessa jatkavat #515 Tomi Paarmas, #1268 Sari Ailunka ja #1375 Tiia Tuomikoski. Varajäseniä ovat #880 Heikki Heino ja #1265 Reijo Suokko. Tomi Paarmas valittiin myös varapressaksi ja kulkuritoimikunnan puheenjohtajaksi.

Tiedottajana jatkaa Susanna Pajunen. Rahastonhoitajan tehtävien lisäksi Tiina Laamanen vastaa myös jäsenasioista. Webmastereina häärivät Ari Kivinen ja Sari Ailunka. Torimyynnin hoitaa Tiia Tuomikoski. Kansainvälisistä yhteyksistä huolehtii Jarmo Viitanen.

Se ei ole mikään uutinen, että korona rajoitti toimintaa kuluneella kaudella. Kevään MP-messuja ja Toukoajot jouduttiin perumaan ja Ruotsin NVM siirrettiin ensi vuoteen. Kulkuriajoja päästiin käynnistelemään kesäkuussa ja ajot sujuivat hyvin ilman altistuksia.

Tulevalla ajokaudella on odotettavissa perinteistä ohjelmaa.

Clubin ensimmäinen tapahtuma on jääkiiharit 13.2 Punkaharjulla. Tänä vuonna emme anna mahdollisten ajokelien muutosten vaikuttaa kokoontumiseemme. Korona-rajoitukset otetaan kuitenkin tosissaan.

Jyväskylän ja Kuopion moottoripyöränäyttelyihin osallistumme omalla osastolla.

Kaikista tapahtumista tiedotetaan clubin kotisivuilla ja Facebookissa. Tekstiviestejä ja sähköpostia käytämme myös ja siksi yhteystiedot olisi hyvä päivittää.

Syyskokouksessa hyväksytty toimintasuunnitelma ohjaa vuoden tapahtumien toteutusta. Kulkuriajot ovat vuodesta toiseen olleet paras tapa tutustua clubin jäsenistöön. Viime kesänäkin oli hienoa nähdä juuri liittyneitä jäseniä kulkuripaikoilla. -Ei vanhoissakaan mitään vikaa ole- Huomioidaan uudet jäsenet tulevaisuudessakin ja mietitään, miltä toimintamme näyttää tapahtumissa ja verkossa.

Uusia toimintamuotoja ja tapoja voi aina ehdottaa hallitukselle. Rakentava palaute parannusehdotuksineen on aina tervetullutta. Se antaa pohjaa tulevalle. Koko hallituksen tavoittaa osoitteella hallitus@vmaxclubfinland.com. Kotisivuille ilmestyy hallituksen jäsenten esittely pikapuolin.

Toivotan hyvää ja turvallista vuotta 2021 teille kaikille!

Porissa 3.12.2020

Toni Collander